1

Over ons

Hulp nodig bij uw keuze? Contacteer ons 09 366 76 16

Historiek Alindo Security

Alindo Security is gespecialiseerd in service op maat op vlak van (brand)beveiliging en camerabewaking.
We zijn erkend installateur (FOD Binnenlandse Zaken 20 1368 07) sinds 1995. Installaties gebeuren op een kwalitatieve manier, waaronder we verstaan:

  • met incert gekeurde materialen, gekozen op basis van uw gebruiksgemak
  • 24/7 bereikbaar
  • propere plaatsing
  • oplossing op maat van uw behoefte (alarm past zich aan aan uw leefgewoontes) en budget
  • uitleg gebruik systeem

Wij garanderen dat u in onze familiale onderneming op een correcte en eerlijke manier geholpen wordt. Na de installatie kan u ons op 0495/50 76 16 bereiken voor vragen en/of aanpassingen aan uw systeem.

Onze groei:

1995: oprichting éénmanszaak Tom Mortiers. Na studies en succesvol afleggen van het examen voor het Ministerie van Binnenlandse zaken is Tom erkend alarminstallateur. Naast alarmsystemen voeren we ook gewone elektriciteitswerken uit en plaatsen we designverlichting bij onze klanten.

1995-2000: verdere uitbouw van de éénmanszaak, door mond-aan-mond reclame van bestaande klanten groeien wij verder.

8 maart 2001: oprichting Tom Mortiers BVBA

Vanaf juli 2001: Tom's vader Jacques helpt bij installaties en kan zo zorgen voor steun en verdere groei van de firma

1 maart 2004: verhuis en verplaatsing maatschappelijke zetel naar Mellesteenweg 56 in Wetteren.

Januari 2006: door sterke groei van de firma komt vennoot Frank De Roo erbij zodat we onze klanten dezelfde goede service kunnen blijven bieden. Ook Frank behaalt zijn erkenning als alarminstallateur bij FOD binnenlandse zaken. De naam Alindo Security is geboren. Alindo staat voor Alarmsystemen, Innovatie en Domotica.

December 2006: Sabien van Loo, echtgenote van Tom, neemt de administratieve touwtjes in handen. Zij houdt zich vooral bezig met facturatie en boekhouding.

2006-2011: door constante bijscholing blijven we up-to-date in de wereld van de beveiliging, camerabewaking en domotica

Maart 2011: technieker Wouter De Smet komt bij ons team. Zo kunnen we de groei van aantal klanten met een alarmsysteem aan en blijven onze klanten tevreden van de service. Ook Wouter volgt cursussen bij Syntra en behaalt het diploma van erkend alarminstallateur.

Begin 2012 geeft Frank een andere wending aan zijn carrière en hij verlaat Alindo Security.

Augustus 2015: Aaron begint als nieuwe jonge kracht bij Alindo Security. Ook hij behaalt de erkenning alarminstallateur en kan zo voor ons alarmsystemen, camerabewaking en vele andere werken uitvoeren.

Begin 2016: Tom beslist om samen met Bernard, Johan en Karen in zee te gaan om zo de marketing en verkoop voor Alindo Security te verbeteren. Er wordt gebouwd aan een nieuwe website en uitgebreidere verkoopkanalen.

Juli 2016: de tweede generatie komt eraan: Jens Mortiers behaalt op PTI Zottegem zijn diploma als erkend alarminstallateur en komt bij Alindo Security in dienst als technieker.

Oktober 2018: we verhuizen naar ons splinternieuw KMOgebouw in het bedrijvencomplex Noorderdijk in de Peperstraat 19 in Wetteren. In de nieuwe demoruimte kunnen we aan klanten alles tonen van materialen en alarmsystemen, diverse camera's en brandbeveiligingssystemen.

Begin 2020 worden we door FOD BInnenlanse Zaken ook erkend als installateur van camerabewakingssystemen.

Maart 2020, Kevin Bockstal komt bij ons werken als technieker in de plaats van Aäron. Kevin volgt zijn opleiding voor FOD Binnenlandse Zaken en krijgt bij diverse leveranciers opleidingen van alle producten en systemen.

Februari 2021: Michiel Krikilion komt bij Alindo werken als technieker. Hij is ook gediplomeerd beveiligilingsinstallateur en leert de diverse systemen kennen via opleiding door ons en bij de leveranciers.

Tijdens deze hele periode van 1995 tot nu blijven we allemaal constant bijscholen, de erkenning als beveiligingsfirma wordt vernieuwd bij FOD Binnenlandse Zaken en we blijven investeren in vernieuwing van materialen en werkmethoden. Jaarlijks brengen we verslag uit van onze beveiligingsactiviteiten aan de FOD en op gelijk welk moment worden we gecontroleerd vanuit het ministerie omdat onze firma volgens bepaalde normen bereikbaar moet zijn voor de klant in geval van dringende depannages.

tomaangepast.jpg

Tom Mortiers, zaakvoerder

Uw eerste aanspreekpunt voor al uw huidige en toekomstige beveiligingsoplossingen.

sabienaangepast.jpg

Sabien van Loo, administratie en boekhouding

Zorgt dat alle papierwerk in orde komt zoals het hoort.

jensaangepast.jpg

Jens Mortiers, installatie en support

Installeert uw camera's, recorders, alarmsystemen en toegangscontrole perfect zoals u het wenst.

kevinaangepast.jpg

Kevin Bockstal, installatie en support

Is een krak in installaties en onderhouden van al uw systemen.

michielaangepast.jpg

Michiel Krikilion, Installatie en support

Verzorgt de plaatsing en onderhoud van uw beveiliging tot in de puntjes.

karenaangepast.jpg

Karen Fabry, planning en verkoop

Zorgt ervoor dat uw alarmsysteem jaarlijks onderhoud krijgt.