1

Camerabewaking

Hulp nodig bij uw keuze? Contacteer ons 09 366 76 16

domecameraplafondbevestigingzwart2.jpg

Binnencamera's

Camerabewaking in winkels kan heel discreet opgesteld worden, maar u dient steeds het personeel én uw klanten via een pictogram op de hoogte te brengen. Wij adviseren u graag wat voor u het beste is binnen uw budget.

darkfightermetlens.jpg

Camera's voor buiten

Camerabewaking buiten kan u plaatsen op voorwaarde dat u niets opneemt van beelden op de openbare weg én dat u iedereen die bij u langskomt via een pictogram verwittigt dat camera’s in dienst zijn. Als u camerabewaking heeft op uw oprit bijvoorbeeld, kan u vanop afstand bekijken wie langskomt wanneer u niet thuis bent. Bovendien kan u in de opgenomen beelden opzoeken wat er precies gebeurd is wanneer u schade aan uw woning ontdekt.

recorders2.jpg

Recorders camerabewaking

Door de toenemende populariteit van bewakingscamera’s is de industrie continu in ontwikkeling. Een zeer praktische toepassing is de mogelijkheid om uw bewakingscamera’s op te volgen via het internet of uw eigen netwerk. 

Wetgeving ivm camerabewaking

Eender waar u camerabewaking wenst te installeren, u dient rekening te houden met de Camerawet. Enkele belangrijke zaken hierin zijn:

  • u mag niets filmen van de openbare weg
  • u dient een pictogram te voorzien dat de mensen die passeren op de hoogte zijn dat u camerabewaking heeft
  • de beelden mogen maximaal 1 maand bewaard blijven
  • u moet via de website www.aangiftecamera.be de overheid op de hoogte brengen dat u camera's heeft

Wij begeleiden u graag naar een performant systeem, waarmee u uw eigendommen kan bewaken vanop afstand en eventuele beschadigingen/diefstallen kan bewijzen dmv de opgenomen beelden.

stickercamerabewaking.jpg