1

Brandbeveiliging

Hulp nodig bij uw keuze? Contacteer ons 09 366 76 16

brandsireneroodenflitslamp.jpg

Sirenes brandbeveilging

Bij een uitgebreide brandbeveiliging plaatsen wij een aantal flitslichten en sirenes, zoals gevraagd door het brandpreventieverslag van de brandweer.

EIrookdetecotorenpaneel.jpg

Draadloze maar schakelbare rookdetectoren

In privé woningen kunnen optische rookmelders op diverse plaatsen toch aan elkaar gelinkt worden door RF modules. Zo wordt u tijdens het slapen toch gewekt in uw slaapkamer als er bijvoorbeeld beneden brand zou zijn in uw garage.

brandcentralemag4wit.jpg

Brandcentrales

In appartementsgebouwen, bedrijven en woonzorginstellingen installeren we brandcentrales met daaraan gekoppelde rookmelders, zoals beschreven in het brandpreventieverslag van de brandweer.

Rookdetectie

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een optische rookmelder, die geeft alarm bij rook, terwijl een thermische melder daarentegen af gaat zodra de temperatuur in de kamer boven een vooraf ingestelde waarde stijgt. Dat is meestal rond de 60°C. Een subcategorie van thermische melders is de thermodifferentiaalmelder. Dit is een geavanceerd soort thermische rookmelder die afgaat als de temperatuur abnormaal snel stijgt.

Naast de bovengenoemde soorten brandmelders zijn er nog meer mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. Ook draadloos gekoppelde brandmelders zijn een handige optie voor uw woning of bedrijfspand, waarmee u de veiligheid nog verder vergroot. Met dit type gaan alle rookmelders in het pand af zodra er één melder rook of hitte detecteert. Is er een brand ontstaan in de keuken, dan wordt u en uw gezin in de verschillende slaapkamers ook tijdig gewaarschuwd.

brandcentralesimpozwart.jpg