1

Alarmsysteem

Hulp nodig bij uw keuze? Contacteer ons 09 366 76 16

Alarmsystemen

Wilt u een alarmsysteem kopen, dan adviseren wij u graag ivm de mogelijkheden op het gebied van beveiliging. Een eenvoudig persoonlijk alarm bijvoorbeeld bestaat meestal uit een aantal bewegingssensoren, een sirene met geluid, een centrale en een klavier. Dit basispakket is naar believen uit te breiden met extra detectoren en klavieren, met magneetcontacten en meldkameraansluiting. Verdere uitbreidingen zijn bijvoorbeeld parlo- en videofonie, automatisering van deuren en poorten en een GSM-doorkiessysteem.

Omdat er bij een alarmsysteem kopen heel wat komt kijken, denken wij graag met u mee! Wij komen de situatie bij u thuis of in uw zaak persoonlijk bekijken om u advies op maat te geven. U krijgt vrijblijvend een offerte waarmee u in alle rust kunt besluiten of ons aanbod aan uw wensen en budget voldoet.

U bent, na afspraak  en geheel vrijblijvend, van harte welkom in onze demo-ruimte. Daar kunnen wij u alle systemen en mogelijkheden tonen.

NX1820klavier.jpg
SPCklavierendetectoren.jpg

Prijs van een alarmsysteem

Omdat een alarmsysteem altijd wordt aangepast aan uw persoonlijke situatie, zijn onze alarmsystemen qua prijzen erg gevarieerd. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we ook voor uw noden en budget een betaalbaar alarmsysteem realiseren. Het concept van een alarmsysteem is immers altijd maatwerk, niet voor niets onze specialiteit!

De vraag ‘wat kost een alarmsysteem’ is dus niet zo gemakkelijk te beantwoorden. Wij komen daarom graag bij u langs voor een persoonlijk adviesgesprek en om de zwakke plekken in uw beveiligingssituatie te inventariseren. Wij maken dan een overzicht van de mogelijkheden en bieden u daarna vrijblijvend een offerte aan. 

Ons doel is uw veiligheidsgevoel op te krikken, dit hoeft daarom niet altijd een peperduur en geavanceerd systeem te zijn. 

Met onze 25 jaar ervaring in advies en installatie van alarmsystemen in Wetteren en Vlaanderen kunt u erop rekenen dat wij het beste alarmsysteem voor uw persoonlijke situatie voorzien. Natuurlijk werken wij altijd met goedgekeurd materiaal en kunnen wij voor u ook een Incert keuringsattest opmaken dat u aan uw verzekeringsmaatschappij kunt overhandigen.

Alindo Security is erkend installateur, en dat weerhoudt ons er niet van om regelmatig bij te scholen. Hiertoe zijn wij zelfs verplicht door de FOD Binnenlandse Zaken. Wij zijn dus altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Voor een effectief en goed alarmsysteem op maat met professionele installatie bent u bij ons dus zeker aan het juiste adres.