Videofonie

Een videofoon voor al uw beeldcommunicatie

Een videofoon van Aiphone, Bticino of Siedle betekent een beeldcommunicatiemiddel dat inzetbaar is voor elke situatie. Bij Alindo Security zijn wij verdeler van deze merken, één van de grootste en toonaangevende merken op het gebied van communicatie- en beveiligingstechnologie. Videofonie  is geschikt voor alle type woningen, woningcomplexen, kantoren en meer. Een videofoon kopen betekent dat u in huis kunt zien wie er voor uw deur staat, zelfs als u niet thuis bent door verbinding met uw smartphone te maken.

Videoparlofoon werking en merken

Videoparlofonie biedt veiligheid en privacy voor thuis, doordat u kunt zien wie er aan uw deur staat voordat u de deur open doet. Met de slimme oplossingen van Alindo Security en Aiphone,  Bticino of Siedle kunt u zelfs vanaf uw tablet of telefoon beeldbellen met de persoon aan uw deur. Het is zowel vanuit huis als onderweg mogelijk om de deur te openen voor bezoekers. De videofoon prijzen zijn afhankelijk van het merk en model. Alindo heeft de beste videofonie merken in het assortiment zoals de Bticino videofoon of de Siedle videofoon. De nieuwste modellen hebben zelfs de mogelijkheid om in- en uit te zoomen en rond te kijken met de ingebouwde camera, ook op afstand. Daarnaast slaat het systeem automatisch audio- en videobeelden op waardoor u kunt terugzien wie er voor uw deur heeft gestaan.

Overal de deur opendoen? Het kan.

Door de combinatie van functies met een videofoon verbetert u de veiligheid van uw woning en krijgt u volledige controle over de toegang tot uw huis. Erg handig als uw kinderen thuis zijn en u in de gaten wilt houden voor wie uw kinderen de deur openen. Veel praktische problemen kunt u oplossen met een videofoon. Bijvoorbeeld het openen van de deur voor een gezinslid zonder sleutels, gepland bezoek of een verwachte bestelling. In deze situaties kan het voorkomen dat u niet in staat bent thuis te komen om hem of haar binnen te laten.

Videofonie van Alindo Security biedt hiervoor de oplossing. Wij denken graag met uw mee over een gepaste oplossing voor uw woning of bedrijf.