Video- en parlofonie

Video parlofoon bij een erkend installateur

Een videofoon of parlofoon is één van de elementen van een beveiligingssysteem voor bij u thuis. Als u veiliger wilt wonen is de eerste stap weten wie er voor uw deur staat. Het kan met deze moderne communicatiesystemen. Alindo werkt enkel met topmerken zoals bijvoorbeeld de Siedle of Bticino videofonie.

Horen en zien met videoparlofonie

Eén van de beperkingen van een communicatiesysteem dat enkel geluid draagt is het feit dat u niet kunt zien of er, naast degene die spreekt, nog andere mensen aan uw deur staan. Het is mogelijk dat er meerdere personen aan uw deur staan, of dat de persoon die spreekt onder dwang staat. Daarom raden wij aan voor een video intercom te kiezen. Dit kunt u vergelijken met een standaard intercomsysteem, maar dan inclusief beeld. Videoparlofonie is zeer geschikt voor gebruik als intercom, met natuurlijk de handige aanvulling van beeld.

Intercom met camera op afstand

Stelt u zich eens voor dat er aangebeld wordt als u niet thuis bent. Het kan zijn dat uw kinderen geneigd zijn de deur open te doen voor de persoon die aan de deur staat. Als u hier een vorm van controle op wilt houden kunnen wij mobiele oplossingen aanbieden waarmee u op afstand de functies van uw intercom kunt gebruiken. Met een intercom met camera en deuropener is het mogelijk om het beeld en geluid door te schakelen naar uw mobiele telefoon en kunt u zelfs op afstand de deur opendoen.

Alindo Security helpt u graag verder bij het uitzoeken van de juiste oplossing die bij uw veiligheid-, privacy- of comfortbehoefte past. Zowel particulier als zakelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op.