Inbraakbeveiliging

Kies voor een beveiligingssysteem tegen diefstal van Alindo Security

Alindo Security is reeds 20 jaar erkend beveiligingsspecialist voor particulieren en bedrijven. Schakel ons in ter voorkoming van uw doemscenario: diefstal van uw eigendom of inbraak in uw woning. Woninginbraak levert u niet alleen veel financiële en materiele schade op, maar ook emotionele schade. Daarnaast betekent inbraak een serieuze inbreuk op uw privacy en op uw gevoel van veiligheid in uw eigen woning.

In veel gemeentes blijft het aantal inbraken nog steeds stijgen. U kunt natuurlijk zelf goed oppassen, uw deuren en ramen altijd sluiten bij vertrek en de sleutel niet in het slot laten zitten. Maar om uw woning echt goed te beveiligen, reiken wij u graag enkele extra maatregelen aan. Overigens kunt u ook om winkeldiefstal te voorkomen onze diensten inschakelen, want Alindo Security werkt voor particulieren én bedrijven.

Inbraak en diefstal voorkomen

Inbrekers kennen verschillende doeltreffende methoden om uw woning binnen te dringen: een deur of raam intrappen, de cilinder van het slot eruit trekken, enkele gaatjes boren of het slot op een andere manier open forceren. Gelukkig zijn ook wij goed op de hoogte van de nieuwste trucjes voor woninginbraak, en hebben we verschillende beveiligingssystemen voor u in ons assortiment. Zo helpen we u om de kans op inbraak aanzienlijk te verkleinen.

Stevige sloten en goede verlichting zijn stap één op weg naar een betere beveiliging. Een alarmsysteem is een goede volgende stap. De sticker van het alarmsysteem op uw voordeur kan al een eerste afschrikwekkende werking hebben op eventuele inbrekers. En gaat het alarm af, dan klinkt een sirene en wordt de alarmcentrale gewaarschuwd, als u daarop bent aangesloten. Ook voor camerasystemen, automatisering van uw toegangen en videofonie bent u bij ons aan het juiste adres. Een camerasysteem kan bovendien aan uw alarmsysteem worden gekoppeld, voor een hoogstaand niveau van beveiliging.

Erkend installateur van anti diefstal systemen

Alindo Security is erkend installateur van systemen tegen inbraak. Die kwalificatie garandeert u dat uw anti inbraak systeem correct functioneert. Bovendien komt u in aanmerking voor belastingvermindering als u voor de installatie van uw beveiligingssystemen een erkend installateur inschakelt.

Wilt u diefstal en inbraken voorkomen? De professionals van Alindo Security komen bij u langs om een offerte op maat te maken. We bekijken de zwakke plekken van uw woning of winkel en bespreken uw noden en budget. Tot slot komt onze erkende installateur uw anti inbraaksysteem voor u installeren. Hebt u eerst nog een aantal vragen of wilt u vrijblijvend een afspraak maken om uw huis beter tegen inbraak te beveiligen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag tot uw dienst.