Voorkom diefstal met een inbraakalarm

Voor de preventie van inbraak en vandalisme in uw woning is een inbraakalarm de meest effectieve optie. Alindo Security heeft 20 jaar ervaring met het installeren van inbraakalarmen en is er trots op om officieel erkend installateur te zijn. De beveiliging van uw woning, bedrijf of bouwsite is bij ons dus zeker in goede handen!

Wij weten maar al te goed dat inbraak niet enkel schade aan uw eigendom en bezittingen oplevert: vaak verliest u ook spullen met een grote emotionele waarde. Uw juwelen bijvoorbeeld, die niet voor niets een van de populairste doelwitten van dieven zijn. Maar daarnaast wordt ook uw gevoel van privacy en veiligheid ernstig aangetast door de inbraak van vreemden in uw woning. Diefstalpreventie is daarom niet slechts een geldkwestie: het gaat om uw persoonlijke welzijn en woongenot.

De meest essentiële maatregelen tegen inbraak hebt u daarom vast al genomen: alle deuren altijd op slot, de sleutel niet in het slot laten zitten en uw huissleutel zéker niet onder de deurmat bewaren. Als u de veiligheid van u en uw gezin nog verder wilt vergroten, dan kunt u onder andere kiezen voor extra deur- en raambeveiliging en een alarminstallatie. Een inbraakalarm werkt meestal met een aantal bewegingssensoren, een sirene of meldfunctie en een klavier waarmee u het alarm kunt bedienen. Wilt u een inbraakalarm kopen of uw huis op nog andere manieren beter beveiligen? Lees dan zeker even verder.

Het belang van inbraakbeveiliging deuren

Allereerst kunt u ervoor kiezen uw deuren te beveiligen tegen inbraak. Deuren zijn namelijk de meest gebruikte toegang van dieven. Gelukkig is er deurbeveiliging tegen inbraak in vele vormen. Begin bijvoorbeeld met veiligheidsrozetten om uw slot te verstevigen en voeg een extra oplegslot, grendel of dievenketting aan uw deur toe om het inbrekers moeilijk te maken. Kieren kunnen worden gesloten met een anti-inbraakstrip, en met speciale scharnierbeveiliging voorkomt u dat de deur uit zijn scharnieren kan worden gelicht.

En u kunt nog meer doen om uw voordeur te beveiligen tegen inbraak. Een deurspion, intercom of videofoon helpt ook om ongenode gasten buiten te houden. Tot slot zijn er inbraakwerende deuren op de markt die onder andere voorzien zijn van een meerpuntssluiting en inbraakwerend hang- en sluitwerk.

Afgezien van deurbeveiliging tegen inbraak kunt u er ook aan denken om de garagepoort goed te beschermen. Denk daarbij aan veiligheidssloten en –cilinders of een zogenoemd balkslot dat van buiten en van binnen geopend kan worden. Wij komen graag bekijken of deze beveiligingsopties voor uw woning van nut kunnen zijn.

Ook uw ramen beveiligen tegen inbraak

De ramen zijn vaak een zwakke plek van een woning of bedrijfspand. Een raampje vergeten te sluiten is zo gebeurd. Bovendien kunnen ruiten worden ingeslagen en kunnen de sluitingen geforceerd worden. Extra beveiliging aanbrengen op alle ramen in uw pand is dus wel zo verstandig. Bijzetsloten zijn een goede eerste maatregel. Hiermee kunt u uw ramen op slot doen. Denk er wel aan: niet de sleutel in het slot laten zitten! Net als bij deursloten maakt dit het dieven juist erg gemakkelijk om uw woning binnen te dringen.

Zwaarder geschut inzetten voor uw ramen is ook een mogelijkheid. Uw eerste gedachte is misschien aan traliewerken, maar omdat die wel erg zwaar in het oog springen kunt u ook kiezen voor inbraakwerend glas. Zelfs inbraakvertragende of inbraakwerende rolluiken zijn een optie om uw ramen extra goed te beveiligen. Wilt u meer weten over raambeveiliging en inbraak, neem dan zeker eens contact met ons op.

De meest effectieve inbraakbeveiliging

Denkt u erover om inbraakbeveiliging te installeren in uw huis, winkel of horecazaak, dan staan wij u graag bij met advies. Er is immers ontzettend veel keuze op het gebied van brand en inbraakbeveiliging. Om het complete productgamma aan inbraakalarmen, camerabewaking, bewegingssensoren, brandmelders, intercoms en automatisatiemogelijkheden te leren kennen, bent u wel een tijdje bezig met uitpluizen en onderzoeken. Daar helpen wij u graag bij.

Ook voor meer specialistische problemen, zoals de beveiliging van een schuifpui of specifieke diefstalbeveiliging voor winkel, bent u bij ons aan het juiste adres. En omdat wij een erkend installateur van inbraak beveiliging zijn, komt u bovendien in aanmerking voor belastingvermindering voor inbraakbeveiliging als u van onze diensten gebruik maakt. Ook hierover informeren we u graag verder in een persoonlijk gesprek.

Bedrijf en huis beveiligen tegen inbraak

Je huis beveiligen tegen inbraak is kortom een ingewikkelde maar geen onmogelijke opgave. Alindo Security komt daarom graag bij u langs om een persoonlijke en vrijblijvende offerte op te stellen. Wij bekijken daarvoor grondig hoe de veiligheidssituatie van uw huis of zaak er op dit moment uitziet. We inventariseren de zwakke plekken van het pand en geven deskundig advies. Zo komen we samen met u tot het meest ideale beveiligingssysteem voor uw noden en budget.

Wij zetten graag onze 20 jaar ervaring in om u te helpen uw woning beveiligen tegen inbraak. Wilt u een afspraak met ons maken of heeft u nog vragen over uw woning inbraak beveiliging? Neem gerust contact met ons op door te bellen of te mailen. Onze vakmensen staan tot uw dienst! Wij horen graag van u.