Draadloos alarmsysteem

Een nieuw draadloos alarmsysteem voor uw woning of bedrijfspand

Bent u op zoek naar een draadloos alarmsysteem voor optimale veiligheid in uw huis, uw bedrijfspand of magazijn? Alindo helpt je aan een draadloos alarm dat preventief werkt tegen inbraak en vandalisme met betrekking tot uw woning of bedrijf.

Professioneel Draadloos alarmsysteem: wifi – Hoe werkt het en wat zijn de voordelen?

De draadloze alarminstallatie is ten opzichte van een analoog systeem ideaal voor oudere en reeds bestaande gebouwen, omdat u geen bekabeling hoeft aan te leggen en dus ook geen muren hoeft open te breken.

Het draadloze alarmsysteem bestaat uit een aantal hoofdcomponenten. Zo hebt u bij een draadloos alarmsysteem altijd:

De communicatie tussen deze onderdelen verloopt via uw bestaande internetverbinding en u hoeft geen muren open te breken voor de bekabeling. Een draadloos alarmsysteem installeren scheelt u dus zowel tijd, als geld.

Hebt u reeds bestaande bekabeling in uw pand of een deel van uw pand? Dan kunt u ook kiezen voor een hybride systeem, waarbij bijvoorbeeld alleen de centrale via bekabeling loopt. Het voordeel van dit systeem ten opzichte van een analoog systeem, is dat u hier draadloze elementen op aan kunt sluiten, zodat u het systeem continu en zonder extra moeite naar wens kunt veranderen en uitbreiden.

Beste draadloos alarmsysteem prijs en service bij Alindo

Geïnteresseerd om een draadloos alarmsysteem te kopen? Alindo biedt alles wat u zoekt op het gebied van beveiliging van elk terrein en elk soort pand. Naast analoge en draadloze alarmsystemen biedt Alindo tevens oplossingen op het gebied van inbraak– en brandbeveiliging, camerabewaking en video-parlofonie.

Wilt u graag een oplossing op maat gemaakt aan de hand van uw budget en uw leefgewoontes? Stuur ons een mail en wij berekenen meteen uw draadloos alarmsysteem prijs.

U bent bij ons verzekerd van een optimale service. Bij dringende vragen of meer behoefte aan informatie over Alindo en onze producten, kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar.