Alarmsystemen

Ontdek de alarmsystemen van Alindo Security

Alindo Security komt graag bij u langs om uw woning of bedrijfspand met een persoonlijk alarmsysteem te beveiligen. Een gebruiksvriendelijk alarm is onmisbaar om de veiligheid van uw woning en uw gezin aanzienlijk te vergroten. Aangezien het aantal woninginbraken gemiddeld gezien nog altijd blijft stijgen, is een professioneel alarmsysteem zeker geen overbodige luxe.

Ook voor de beveiliging van uw bedrijf, horecazaak, winkel of bouwplaats kunt u onze vakmensen inschakelen. Met onze 20 jaar ervaring kunnen wij u nauwgezet adviseren over de beste alarmsystemen voor uw situatie. Van een eenvoudig alarmsysteem tot een geavanceerde alarmcentrale, gecombineerd met camerabewaking en automatisering: de mogelijkheden zijn bijna onbegrensd. Naast een alarm kunt u bij ons ook terecht voor brandmelders en parlofonie, om uw veiligheidssituatie nog verder te verbeteren.

Alarmsysteem kopen

Wilt u een alarmsysteem kopen, dan moet u zich van tevoren goed oriënteren op uw noden en de mogelijkheden op het gebied van beveiliging. Een eenvoudig persoonlijk alarm bijvoorbeeld bestaat meestal uit een aantal bewegingssensoren, een alarm met of zonder geluid, een centrale en een LCD- of LED-klavier. Dit basispakket is naar believen uit te breiden met extra detectoren en klavieren, met magneetcontacten en meldkameraansluiting. Verdere uitbreidingen zijn bijvoorbeeld bewegingsdetectoren met een lamp, parlo- en videofonie, automatisering van deuren en poorten en een GSM-doorkiessysteem.

Omdat er bij een alarmsysteem kopen heel wat komt kijken, denken wij graag met u mee! Wij komen de situatie bij u thuis of in uw zaak persoonlijk bekijken om u van advies op maat te voorzien. U krijgt vrijblijvend een offerte waarmee u in alle rust kunt besluiten of ons aanbod bij uw wensen en budget past. Zo helpen we u een alarm kopen dat uw veiligheidsniveau echt vergroot.

Alarmsysteem: prijs en kosten

Omdat een alarmsysteem altijd wordt aangepast op uw persoonlijke situatie, zijn onze alarmsystemen qua prijzen erg gevarieerd. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we ook voor uw noden en budget een betaalbaar alarmsysteem realiseren. Alarmsysteem en prijs zijn immers beide maatwerk, niet voor niets onze specialiteit!
De vraag ‘wat kost een alarmsysteem’ is dus niet zo eenduidig te beantwoorden. Wij komen daarom graag bij u langs voor een persoonlijk adviesgesprek en om de zwakke plekken in uw beveiligingssituatie te inventariseren. Wij maken dan een overzicht van de mogelijkheden en bieden u daarna vrijblijvend een offerte aan. De verwachte kostprijs van alarmsysteem staat daarin vermeld.

Goedkope alarmsystemen kunnen overigens ook heel functioneel zijn voor uw situatie. Dat hangt er maar net vanaf wat u wenst en hoe uw pand en diens omgeving eruit zien. Toch raden wij vaak aan om niet voor de goedkoopste optie te gaan: een iets duurder maar effectiever systeem zal u op de lange termijn veel meer geld besparen. Bent u benieuwd naar een goedkoop alarmsysteem voor thuis, neem dan zeker eens contact met ons op. Misschien hebben we juist een mooie alarmsysteem aanbieding of promotie op stapel staan.

De beste alarmsystemen op maat

Met onze 20 jaar ervaring in advies en installatie van alarmsystemen in Wetteren en omstreken kunt u erop rekenen dat wij het beste alarmsysteem voor uw persoonlijke situatie voorzien. Natuurlijk werken wij altijd met goedgekeurd materiaal en kunnen wij voor u ook een keuringsattest laten opmaken dat u aan uw verzekeringsmaatschappij kunt overhandigen.

Alindo Security is erkend installateur, en dat weerhoudt ons er niet van om regelmatig bij te scholen. Hiertoe zijn wij zelfs verplicht door het ministerie van Binnenlandse Zaken. Wij zijn dus altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Voor een effectief en goed alarmsysteem op maat met professionele installatie bent u bij ons dus zeker aan het juiste adres.

Vergelijk alarmsystemen: enkele tips

Naast de al genoemde basisuitvoering, de uitbreidingen en de soorten alarmsystemen die er op de markt zijn, zijn er nog enkele opties waar we u van op de hoogte willen stellen. Alle mogelijkheden van de verschillende alarmsystemen vergelijken is immers essentieel om tot een goede keuze te komen.

U hebt de keuze uit een bedraad alarmsysteem of juist een draadloos alarm. Draadloos lijkt misschien praktischer en moderner, maar een bedraad alarmsysteem heeft enkele belangrijke voordelen. Het is vaak iets scherper geprijsd, is gemakkelijker te onderhouden en geeft bovendien minder kans op storingen. Bedrade alarmsystemen zijn ook niet afhankelijk van batterijen die na verloop van tijd leeg raken. Wij staan u graag bij met advies bij uw keuze voor bedraad of draadloos.

Ook kunt u kiezen voor een alarmsysteem zonder abonnement of juist een alarmsysteem met abonnement. Dit laatste betekent dat uw alarmsysteem wordt aangesloten op de meldkamer. In geval van inbraak of vandalisme gaat het alarm af zonder geluid, en wordt de meldkamer gewaarschuwd. Deze stelt vervolgens u of een andere contactpersoon op de hoogte, gaat eventueel kijken of bekijkt de camerabeelden als die er zijn. De meldkamer overlegt ook met u of de politie of brandweer gebeld moet worden.

Wilt u meer weten over de vele beveiligingsopties die wij bieden voor uw huis of bedrijfspand? Bent u benieuwd of een abonnement iets voor u is of wilt u graag dat uw hele huis of zaak eens laten doorlichten op mogelijke zwakke plekken? Laat ons dan zeker iets weten. Alindo Security komt graag bij u langs, geeft advies op maat en komt uw alarmsysteem zelf installeren. Bel of mail ons voor meer informatie en een vrijblijvende offerte!