Parlofonie

Parlofoon voor consument en bedrijf

Een parlofoon is een geschikte oplossing als u toegangscontrole wilt uitoefenen of graag een intercom wilt opzetten. Bijvoorbeeld omdat u niet uzelf wilt tonen aan de deur voordat u weet wie er aan uw deur staat. Parlofonie is eveneens geschikt om te communiceren binnen terreinen of gebouwen. Alindo Security is parlofoonspecialist en verdeler van Siedle, Bticino en Aiphone, producenten van hoogwaardige communicatiesystemen. Deze producten kunnen wij toepassen voor uw communicatie-, beveiliging-, of privacy behoefte, zowel zakelijk als thuis.

Een parlofoon kopen betekent dat u meerdere uitvoeringsmogelijkheden heeft om uw communicatiesysteem zo uitgebreid te maken als u dat wilt. De parlofoon prijzen zijn afhankelijk van de keuzes die u hierbij maakt. Als u enkel vanuit uw woning of bedrijf zonder actieve internetverbinding toegangscontrole wilt uitvoeren, zijn gesloten systemen vaak voldoende. Hierbij worden één of meerdere belmodules naar wens geïnstalleerd waarmee bezoekers u kunnen oproepen. Dit kan tevens gebruikt worden als intercom voor het communiceren binnen uw bedrijf of huis. Doordat u minder hoeft te wandelen kan dit aanzienlijk het wooncomfort en woongemak verhogen.

Wereldwijde verbinding met uw parlofoon of intercom

Als u ook buitenshuis de mogelijkheid wilt hebben om uw parlofoon te beantwoorden, dan kunt u een serie kiezen met een interface. Deze modellen kunt u automatisch laten doorschakelen naar uw mobiele telefoon. Waar u ook bent ter wereld, u bent altijd in staat om de deur te beantwoorden. Dit biedt vele praktische oplossingen, bijvoorbeeld als er een koerier aan de deur staat, of als er een andere dringende zaak zich voordoet. Het komt vaak voor dat de persoon aan uw deur niet over uw telefoonnummer beschikt en hierdoor niet met u in contact kan komen. Door op de knop van uw intercom te drukken kan hij of zij bij gebrek aan gehoor automatisch doorgeschakeld worden naar uw mobiele telefoon.

Parlofoon op maat? 

Bij Alindo Security begrijpen wij dat niet iedereen gebaat is bij dezelfde oplossing. Daarom werken wij met op maat gemaakte oplossingen. Bij ons kunt u zelf uw eigen systeem voor parlofonie samenstellen door te letten op onder andere het type woning, doel van het gebruik en de gewenste indeling. Bij de indeling kijken we naar het aantal binnenposten en buitenposten dat nodig is om een gebruiksvriendelijk communicatiesysteem te creëren. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende topmerken zoals de Bticino parlofoon of een Siedle parlofoon.

Bij Alindo Security denken we graag met u mee over de slimste oplossing voor u. Neem direct contact met ons op via ons telefoonnummer of het online contactformulier.